Fit Ball Dance

L'exercici rodó.

estudi de dansa maresme

 

 

 

Pilotes gegants per exercitar-se, inclosses tant en la fase d'escalfament com en la d'exercicis i, per descomptat, en la part d'estiraments.

Això és el Fit Ball-Dance, una activitat de les considerades suaus però que ajuda a entrenar el cos de forma complerta i inclús a rehabilitar determinades lesions.

El Fit Ball-Dance de L’EIX és una pràctica que  

inclou divertides series coreogràfiques amb música.

Permet millorar tant la força, com la flexibilitat, l'equilibri, la coordinació i la resistència a través d'una gran varietat de moviments.

Fa que s’obtingui un millor control postural, ja que enforteix la musculatura i així, la capacitat d'incrementar l'estabilitat del cos.

estudi dansa maresme

*El Fit Ball-Dance per a la rehabilitació de lesions.

 

És una activitat física ideal de condicionament per tothom, però realment la seva pràctica es va inicar com a forma de rehabilitació per tractar diferents lesions, i com a sistema de reeducació postural o readaptació física tant per adults com nens. Avui dia, tota la població pot ser beneficiària d’aquests exercicis amb pilotes gegants, juntament amb els esportistes d'èlit que també les fan servir en els seus programes d'entrenament.

*Aquesta classe s'imparteix dins les classes de Dance Combi

estudi de dansa maresme
escola de ballet maresme
ballet maresme
dansa maresme