News

banner canhumet.jpg

Per celebrar el proper Nadal, l'Associació de Dansa i Teatre Musical del Masnou, juntament amb l’Escola de Ballet L’Eix del Masnou, ens presenten un novedós espectacle ambientat en el món nadalenc ple de cançons i dances inspirades en aquesta festivitat, que van des d’adaptacions de peces clàssiques, com el Trencanous, a les versions més modernes d’artistes de renom com Rod Steward, Michael Bublé, Dean Martin i Bing Crosby. Totes aquestes cançons ballades i cantades per artistes del nostre poble, en una tarda on la màgia del Nadal i la dansa s’uneixen per fer-nos sentir emocions especials.

* L'espectacle tindrà lloc el dia 2 de Desembre a les 19h a l'Espai Escènic de Ca N'Humet del Masnou

Musicals Masnou
Associacio de dansa el masnou
Dansa Masnou
El Masnou
ballet vilassar
ballet premia
Ca N'Humet
dansa premia

Quan s’acosta l’època de Nadal l’Escola de Ballet L’Eix, del Masnou, sempre ens presenta un nou espectacle. Aquesta vegada, l’escola porta un espectacle basat en les cançons amb les que, tant nosaltres com els nostres fills, hem crescut. Cançons de pel·lícules com El llibre de la Selva, La Sireneta, Toy Story, entre moltes altres. Interpretades en català i amb coreografies creades per la mateixa escola.

Un viatge per les cançons que han marcat la infància de petits i grans.

dansa vilassar
dansa masnou

EL BALLET

El ballet és un art expressiu, bell i emocionant. Pot acompanyar la representació de comèdies, tragèdies, obres d'amor, d'humor o còmiques. Els pasos que el componen i els ballarins que s'hi van dedicar professionalment van apareixer el segle XVII, a França, amb el rei Lluís XIV. Ell mateix era un ballarí excepcional. Va crear l'Académie National de Danse a París, la primera escola de dansa professional i, per això, el llenguatge del ballet encara conserva els noms francesos. A la classe de ballet de L'Eix estudiaras normes que tenen segles de vida. Serà una feina dura, però divertida. El més important és que formaras part d'una antiga tradició, gratificant tant per als ballarins com per als espectadors.

El ballet és un art molt exigent amb el cos. Per ser un ballarí o una ballarina s'ha de ser àgil, fort, tenir bona coordinació i ser capaç de saltar amb unes cames que alcin el cos amb lleugeresa i facilitat. Com que les exigències físiques són cada cop més importants, a l'Escola de Ballet L'Eix els exercicis especials tindran un paper de suport decissiu en la vostra preparació. Però no s'ha d'oblidar que el ballet és, per damunt de tot, un art. De manera que, quan estigueu a la classe de ballet fent els exercicis de tècnica, penseu que serveixen per perfeccionar els moviments artístics del ballet.